Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

België koploper in B2B e-commerce in Europa.

Belgische vlag

Volgens cijfers van Eurostat doet ons land het uitstekend op het vlak van B2B e-commerce. 51 procent van onze bedrijven koopt online aan, dat levert ons een 2e plaats op waarbij enkel de Zweden het beter doen met 53 %. Wat betreft online verkoop staan we zelfs in pole position met 28 % van de bedrijven die via e-business haar producten of diensten aanbiedt.

Lees meer...

Case: Cheyns nv

Logo Cheyns nv

Met meer dan een half miljoen producten in haar cataloog is de elektrogroothandel van geen kleintje vervaard. Group Cheyns vernieuwde in 2010 haar B2B e-commerce website om aan de klantenverwachtingen te blijven voldoen. Op 6 en 7 april presenteert Cheyns haar case tijdens Natch B2B E-commerce on tour. Lees hier alvast de voorbeschouwing! Bekijk de presentatie van deze case van op B2B E-commerce On Tour.

Lees meer...

Case: Samdam Solutions

Samdam Solutions logo

Samdam Solutions biedt al meer dan 20 jaar totaaloplossingen aan grote en kleine ondernemingen, verenigingen en overheid op vlak van reclame artikelen, relatiegeschenken, promotioneel textiel en bedrijfskleding. De missie van het bedrijf is 100 % klantentevredenheid. Daarom kon Samdam niet langer achterblijven wat betreft e-commerce. Op 6 en 7 april presenteren we de Samdam-case tijdens Natch B2B E-commerce on tour. Lees hier alvast de voorbeschouwing! Bekijk de presentatie van deze case die werd gegeven op B2B e-commerce on tour.

Lees meer...