Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

Interactieve live video-verkoper 3LiveShop

3LiveShop screenshot

Geregeld hoor je dat zuivere e-commerce retailers een fysieke winkel openen, denk maar aan Coolblue. Een van de redenen is dat sommige klanten graag door een echte verkoper woren verder geholpen. Vanuit dat standpunt heeft het Zweeds telecombedrijf 3Sverige een futuristische oplossing ontwikkeld om diezelfde service aan te bieden aan haar online klanten.

3Sverige verkoopt als telecombedrijf gsm's, smartphones en telecomdiensten. Dankzij 3LiveShop kan een persoonlijke verkoper de online klanten bijstaan via een soort van interactieve live videoconferencing. De verkoper kan de video interactief verrijken met productafbeeldingen, lijsten, en andere info terwijl hij met de klant praat. En dat alles via een speciaal ontwikkeld multi-touchscreen. Lees vooral verder om het filmpje te bekijken van hun futuristische oplossing.

Lees meer...

B2B E-commerce On Tour - een nabeschouwing

Op 6 en 7 april presenteerden 5 klanten van Natch hun e-commerce ervaringen aan 150 andere bedrijven en ondernemers. Dit unieke event ging door in Gent en Herentals en bleek een uitgelezen netwerkmoment om aan de hand van echte getuigenissen en live demo's meer te weten te komen over B2B e-commerce. Indien je er niet bij kon zijn vind je hier de slides van de 5 cases. Als je er wel bij was en nog eens wil nalezen kan dat uiteraard ook. Alle sessies werden ook gefilmd, de filmpjes vind je op ons Youtube kanaal.

Lees meer...