Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

5 Natch video-cases van op het B2B E-commerce event

Youtube

Eerder gaven we al de presentaties vrij van de cases die werden gegeven op het B2B E-commerce Event in Gent en Herentals. Nu laten we ook de video-samenvattingen op je los. 5 managers praten openlijk over hun B2B e-commerce ervaringen, er worden korte voorbeelden van hun webshops gedemonstreerd en ze gaan verder in op hun toekomstplannen.

De filmpjes vind je op ons Youtube kanaal  of na de

Lees meer...

3 finalisten Ultimate Business Makeover - Stem nu!

Ultimate Business Makeover logo

De 3 finalisten van Ultimate Business Makeover 2011 zijn gekend. De drie bedrijven die hengelen naar de hoofdprijs zijn Minerva NV, Vartago en Pierre E. Een Natch e-commerce oplossing is onderdeel van de hoofdprijs!

Minerva NV is een constructeur van fietsten en verdeler van onderdelen. Vartago is een onderneming gespecialiseerd in boomverzorging. Pierre E is een artisanaal glasbewerkingsbedrijf.

Van 16 tot en met 29 mei kan via de website van Ultimate Business Makeover (www.ultimatemakeover.be) gestemd worden op de deelnemer die volgens het grote publiek het meeste de make-over verdient.

Lees meer...

Belgische E-Retail Sales Index van start

grafiek

Op 10 mei lanceerde BeCommerce en Capgemini de E-Retail Sales Index. Dit moet een barometer worden die de evolutie van de online verkooptransacties opvolgt en maandelijks weergeeft. Het initiatief van BeCommerce, de belangenvereniging van bedrijven die via het web, catalogus of post producten verkopen aan consumenten, wil dus de Belgische trend wat betreft online sales in kaart brengen.

Lees meer...

Nieuwe versie Google Analytics

De website webanalisten.nl heeft een interessante blogpost online staan over de belangrijkste wijzigingen in Google Analytics versie 5. Het leuke er aan is, dat je zelf al kunt werken met deze versie 5. Je hoeft enkel rechtsboven naast je accountgegevens te klikken op 'Nieuwe versie' en je bent vertrokken. Wat meteen opvalt is de vernieuwde gebruikersinterface. We moeten toegeven dat het wel even wennen is.

Lees meer...