Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

Verslag E²: Logistiek en fulfillment (ism met Fiege)

E2 Op 23/6 vond de eerste Natch E-commerce Evening (E²) plaats.  Dit zijn korte sessies in de vorm van een roundtable waar maximaal 12 bedrijven aan kunnen deelnemen. Natch nodigt uit haar partnernetwerk telkens een specialist ter zake uit om mee te brainstormen. De rode draad doorheen deze sessies is dialoog en interactie tussen de partners en deelnemers. 
 
In samenwerking met onze partner Fiege, specialist op vlak van warehousing en logistiek, hadden we het specifiek over E-fulfillment. Het werd een zeer interactieve sessie van anderhalf uur. Er werd het meeste tijd besteed aan persoonlijke vragen en antwoorden, dialogen tussen deelnemers en het uitwisselen van ervaringen.

Een webshop of e-commerceproject opzetten is hoofdzakelijk een verhaal van doelstellingen, strategie, design en een krachtige implementatie. Vaak vergeet men echter dat na het plaatsen van een order, een volledige goederenstroom en administratie op gang wordt gebracht.

Heel wat webshopuitbaters besteden dan ook het fulfillment of 'het vervullingsproces' uit aan een gespecialiseerde partner waardoor e-shop eigenaars zich volledig kunnen toeleggen op hun core business en sales- en marketingacties.

Lees meer...