Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

Vergeet web-to-shop niet in je multi-channel strategie

Straatnaam

Als je over een of meerdere winkelpunten én over een webshop beschikt dan is deze multi-channel aanpak een belangrijk concurrentieel voordeel ten opzichte van de pure online retailers. Benut dit voordeel dan ook maximaal want meer en meer online retailers onderzoeken de mogelijkheid om een fysieke winkel te openen. Doe niet alleen aan online verkoop, maar leid consumenten die nog niet zo happig zijn op e-commerce efficiënt naar je winkelpunten met deze tips.

Lees meer...

De fundamentele waarheid over links

 

In de Jungle Minds nieuwsbrief van vandaag verscheen een interessant en duidelijk artikel over linkbuilding:

Olliewood had het doel op het zoekwoord 'kinderkleding' een toppositie te behalen. Iets unieks geschiedde: binnen drie maanden stond Olliewood, met behulp van het bureau Linkbuilding Specialist, bovenaan in de natuurlijke zoekresultaten van Google.

Lees meer...

Belgische online verkopers verwachten groei van 40 %

BeCommerce Logo

Online verkoop wordt, vandaag ook in België, steeds meer gezien als een volwaardig verkoopkanaal. Dat blijkt uit deze recente studie uitgevoerd door onderzoeksbureau iVox bij de BeCommerce-leden, de federatie van de Belgische distance sellers. De sector is zeer positief: 70% van de respondenten verwacht in 2011 een groei van 40% in hun online verkopen tegenover 2010. De Belgische E-commerce markt is nog lang niet verzadigd. De sector is dan ook op zoek naar online marketeers, IT-specialisten en logistiek operatoren om de verwachte groei op te vangen!

Lees meer...

E-commerce Paris 2011: onze indrukken

E-commerce Paris is: 350 conferenties en 500 exposanten op 27 000 m² met als thema e-commerce. 30 000 bezoekers, waaronder 4 Natchers, informeren zich aan de hand van de talloze cases, demo’s en gesprekken over de toekomst van e-business. Onze indrukken lees je hieronder.

Lees meer...