Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

9 praktische tips voor B2B E-commerce die het verschil maken

Alhoewel B2B e-commerce niet dezelfde aandacht en buzz krijgt dan zijn consumentgerichte tegenhanger, is het aandeel B2B ondertussen wel de evenknie in omzet en is de groei in 2014 nog sterker dan voorheen. Een van de belangrijkste redenen achter deze explosieve groei is het stijgende verwachtingspatroon van B2B aankoopdiensten en dit ongeacht de sector waarin ze actief zijn. Deze profielen zijn het ondertussen gewoon om in hun vrije tijd hun persoonlijke aankopen online te doen en verwachten een gelijkaardige gebruikerservaring in hun dagelijkse professionele aankoopbeslissingen.

Lees meer...