Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

CxO e-commerce visit: Cheyns

cxo-visit cheynsEen twintigtal managers van middelgrote tot grote ondernemingen verzamelden bij het krieken van de dag in Kortrijk. Elektrotechnische groothandel Cheyns was namelijk van plan hen wat meer inzicht te geven in hun e-commerce werking tijdens een ontbijtseminarie. We halen de markantste en interessantste quotes aan in deze blogpost en maakten een korte sfeervideo.

Lees meer...

Webtomorrow: what you have to do today!

Eerder deze week verzamelde het digitale wereldje in Gent voor de eerste Webtomorrow en ik kon Natch vertegenwoordigen. 15 sprekers gaven hun visie op technologie, internet en de business van morgen. Nuttige inzichten voor iedere organisatie; de digitale economie is immers de enige sterk groeiende economische tak. 

Lees meer...