Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

4 manieren om als B2B-bedrijf webshop-conversie te verhogen tijdens checkout

Conversie verhogen, daar liggen niet enkel marketeers wakker van. Ook B2B zaakvoerders met een webshop dromen regelmatig van een paar extra percentpunten bij hun conversie ratio. Daarbij moeten ze niet alleen denken aan website optimalisatie, maar ook aan hun winkelmandjes. Zo ga je ‘shopping cart abandonment’ tegen:

Lees meer...

De komende 5 jaar: onze consultant kijkt naar globale B2B e-commerce trends

De volgende vijf jaar zullen snel gaan, volgens Cédric. De core activiteit van veel productiebedrijven gaan wijzigen. Elk bedrijf wordt zo een software-bedrijf. Dat betekent een transparante markt met wereldwijde concurrentie. De nadruk zal dan ook liggen op customer service.

Lees meer...

De digitale transformatie: hoe begin je eraan

Katrien Van Hecke over de digitale transformatie van GrandecoGrandeco is een complex bedrijf, om verschillende redenen. Eén daarvan is het feit dat ze zowel hun klanten, verdelers van muurdecoraties, en de uiteindelijke eindgebruikers willen inspireren. Want hoewel ze niet rechtstreeks aan de eindgebruikers verkopen, willen ze natuurlijk wel dat die hun producten kent, en ernaar vraagt in de winkel.

Lees meer...