Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

Klant Cheyns in KMO/PME-magazine over de rol van e-commerce

Bert Vermeire

"Het succes van een webshop is afhankelijk van drie factoren: de applicatie, de data en de promotie. Je moet in eerst instantie over een goede intuïtieve applicatie beschikken. Daarna moet je constant werken aan de productdatabase. Een goede webshop kan ook niet zonder promotie. Die vindt onder meer plaats via mailings met doorklikmogelijkheden, infosessies (...) De investeringskost voor het ontwikkelen van een webshop op maat is niet te onderschatten. De ROI is evenwel hoog als je een bepaald kritisch volume haalt en meerekent wat je allemaal bespaart." aldus Bert Vermeiren van Cheyns.

Lees hier het volledige artikel.