Natch B2B e-business blog

Inzichten, voorbeelden en cases van B2B e-business, e-commerce en apps in België en Europa

NAVIGATION - SEARCH

Infographic: het gedrag van shoppers voor de aankoop

Het Amerikaanse Milo deed een onderzoek naar het gedrag dat shoppers vertonen voor ze tot de effectieve aankoop overgaan. Ondanks de bredere verspreiding van smartphones, apps en andere technologische snufjes gelooft 90 % van de respondenten dat een échte winkel nog steeds uitermate belangrijk is. Zowel online als offline shoppers betrekken het winkelpunt bij hun aankopen. De infographic gaat verder in op mobiel en tablet aankoopgedrag, op de belangrijkste beïnvloedingsfactoren, research tijd voor de aankoop en via welk kanaal consumenten researchen alvorens aan te kopen.

Pingbacks and trackbacks (1)+